Wij zoeken medewerkers voor in de spoelkeuken (uren in overleg)

Wij zijn op zoek naar collega’s in de spoelkeuken voor maandag t/m zondag ± 17.30 tot 23.00 uur. Het aantal uren is in overleg.

Let op: dit is geen vacature voor seizoensmedewerkers

Werkomschrijving
Jij zorgt ervoor dat al het serviesgoed, de glazen en het bestek schoon zijn waardoor de bediening met trots en een glimlach onze gasten kunnen bedienen voor een lunch, borrel of diner. Alle binnengekomen vaat sorteer je direct en was je af. Ondanks je snelheid pak je het zorgvuldig aan want door jouw werkzaamheden komen de gerechten van onze chefs nóg beter tot hun recht. Het lijkt misschien niet de meest fantastische baan maar is er wel eentje die belangrijk is!

Bij Brasserie De Alphense Burgemeester heerst er een gezellige en collegiale sfeer. Er is altijd ruimte voor humor en er wordt door iedereen hard gewerkt. Jouw inzet is onmisbaar in de schakel tussen de keuken en het restaurant. Dus de handen uit de mouwen, glimlach op en gaan! Het salaris? Meer dan het horeca minimum salaris!

Wie zoeken wij:
• je bent enthousiast
• je hebt oog voor detail
• je hebt een team-spirit
• je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
• je bent stressbestendig en je weet van aanpakken
• je bent een doorzetter

Kan jij je hierin helemaal vinden?
Dan hopen wij jou binnenkort in ons team te hebben

Wie zijn wij? 
Brasserie de Alphense Burgemeester is een stijlvolle maar bovenal gezellige brasserie, waar gasten van een lunch, borrel of diner kunnen genieten. De Brasserie ligt midden in het centrum van Alphen a/d Rijn met een gezellig en groot terras aan de Oude Rijn.

Wat bieden wij? 
Je krijgt bij ons leuke collega’s, een informele werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden, een prima salaris en gezellige drukte. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij je ontwikkelt en op je best functioneert. Daarom zijn wij graag leermeester en ondersteunen wij jou bij werkgerelateerde opleidingen.

Solliciteren 
Heb jij enorme zin in deze functie en herken jij je in bovenstaand profiel? Dan komen we graag met jou in gesprek. De starttijd zal in overleg zijn, zodra we weten wanneer de horeca weer open mag.

Stuur een e-mail naar vacature@dealphenseburgemeester.nl, inclusief jouw motivatie en eventueel cv.

Ps: aquisitie wordt niet op prijs gesteld.