Wij zoeken een medewerker in de spoelkeuken (32 uur per week)

Het is gezellig druk bij ons! Daarom zijn wij per direct op zoek naar een medewerker in de spoelkeuken voor 32 uur per week van maandag t/m vrijdag.

Jij zorgt ervoor dat al het serviesgoed, de glazen en het bestek schoon zijn waardoor de bediening met  trots en een glimlach onze gasten kunnen bedienen voor een lunch, borrel of diner.

Alle binnengekomen vaat sorteer je direct en was je af. Ondanks je snelheid pak je het zorgvuldig aan want door jouw werkzaamheden komen de gerechten van onze chefs nóg beter tot hun recht. Het lijkt misschien niet de meest fantastische baan maar is er wel eentje die belangrijk is!Bij Brasserie De Alphense Burgemeester heerst er een gezellige en collegiale sfeer. Er is altijd ruimte voor humor en er wordt door iedereen hard gewerkt. Jouw inzet is onmisbaar in de schakel tussen de keuken en het restaurant. Dus de handen uit de mouwen, glimlach op en gaan! Het salaris? Volgens de Horeca CAO, dat is een stukje meer dan het reguliere minimum salaris.

Wie zoeken wij:

  •  je bent enthousiast
  • je hebt oog voor detail
  • je hebt een team-spirit
  • je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
  • je bent stressbestendig en je weet van aanpakken

Kan jij je hierin helemaal vinden? Dan hopen wij jou binnenkort in ons team te hebben

Wie zijn wij?
Brasserie de Alphense Burgemeester is een stijlvolle maar bovenal gezellige brasserie, waar gasten van een lunch, borrel of diner kunnen genieten. De Brasserie ligt midden in het centrum van Alphen a/d Rijn met een gezellig en groot terras aan de Oude Rijn.

Wat bieden wij?
Je krijgt bij ons leuke collega’s, een informele werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden, een prima salaris en gezellige drukte.

Solliciteren
Ben jij per direct beschikbaar, voldoe jij aan de genoemde eigenschappen en heb je er zin in om bij Brasserie de Alphense Burgemeester aan de slag te gaan? Laat het ons weten! Stuur dan een e-mail naar vacature@dealphenseburgemeester.nl, inclusief jouw motivatie en eventueel cv.

Ps: aquisitie wordt niet op prijs gesteld.