Wij zoeken een medewerker in de spoelkeuken voor 2 tot 3 avonden in de week

Onze kracht in de spoelkeuken is geinspireerd geraakt en kiest ervoor om door te stromen binnen Brasserie de Alphense Burgemeester! Daarom zijn wij op zoek naar versterking om onze spoelkeuken spik en span te houden.

In deze functie werk je met een enthousiast keukenteam en zorg jij er voor dat de afwas en andere voorkomende schoonmaakwerkzaamheden in de keuken gedaan worden. Jouw inzet is onmisbaar in de schakel tussen de keuken en het restaurant. Dus de handen uit de mouwen, glimlach op en gaan! Het salaris? Een stukje meer dan het minimum.

Wie zoeken wij:

  •  je bent enthousiast
  •  je hebt oog voor detail
  •  je hebt een team-spirit
  •  je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
  •  je bent stressbestendig en je weet van aanpakken
  •  iemand die 2 tot 3 avonden in de week van 18.00 tot 23.00 uur beschikbaar is

Kan jij je hierin helemaal vinden? Dan hopen wij jou binnenkort in ons team te hebben!

Wie zijn wij?
Brasserie de Alphense Burgemeester is een stijlvolle brasserie, waar gasten van een lunch, borrel of diner kunnen genieten. De Brasserie ligt midden in het centrum van Alphen a/d Rijn met een gezellig en groot terras aan de Oude Rijn.

Wat bieden wij?
Je krijgt bij ons leuke collega’s, een informele werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden, een prima salaris en gezellige drukte.

Solliciteren
Ben jij per direct beschikbaar, voldoe jij aan de genoemde eigenschappen en heb je er zin in om bij Brasserie de Alphense Burgemeester aan de slag te gaan? Laat het ons weten! Stuur dan een e-mail naar vacature@dealphenseburgemeester.nl, inclusief jouw motivatie en eventueel cv.

Ps: aquisitie wordt niet op prijs gesteld.