Wij zoeken een zelfstandig werken kok 32-38 uur

Alle horeca is nu gesloten maar we blijven positief gestemd voor de toekomst! Om er straks voor te zorgen dat alles weer op rolletjes loopt en gasten volop kunnen genieten, zijn wij nu alvast op zoek naar collega’s in de keuken. Wij zoeken een gedreven zelfstandig werkend kok voor 32-38 uur per week.
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bereiden van gerechten en draag je de verantwoordelijkheid voor een deel van de organisatie in de keuken.

Kernwoorden
    •    gevoel voor verantwoordelijkheid
    •    team-spirit
    •    doorzettingsvermogen
    •    passie voor het koks-vak
    •    stressbestendig
    •    gevoel voor humor

Kan jij je hierin helemaal vinden? Dan hopen wij jou binnenkort in ons team te hebben!

Wie zijn wij?
Brasserie de Alphense Burgemeester is een stijlvolle brasserie, waar gasten van een lunch, borrel of diner kunnen genieten. De Brasserie ligt midden in het centrum van Alphen a/d Rijn met een gezellig en groot terras aan de Oude Rijn.

Wat bieden wij?
Je krijgt bij ons leuke collega’s, een informele werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris en gezellige drukte.

Heb jij enorme zin in deze functie en herken jij je in bovenstaand profiel? Dan komen we graag met jou in gesprek.  Stuur dan een e-mail naar vacature@dealphenseburgemeester.nl , inclusief jouw motivatie en eventueel cv. De starttijd zal in overleg zijn, zodra we weten wanneer de horeca weer open mag.

Ps: aquisitie wordt niet op prijs gesteld.