Wij zoeken medewerkers in de bediening 32-38 uur

Alle horeca is nu gesloten maar we blijven positief gestemd voor de toekomst! Om straks onze gasten weer op hun wenken te bedienen zijn wij nu alvast op zoek naar collega’s in de bediening voor 32-38 uur per week.

Samen met je collega’s werk je in een enthousiast en gezellig team en zorg je ervoor dat onze gasten kunnen genieten. Jouw werkzaamheden bestaan uit opnemen van bestellingen, het uitserveren van gerechten en dranken, het doen van aanbevelingen van de kaart en het meelopen van partijen. Maar vooral ben je een gastvrouw/heer waarbij onze gasten zich thuis voelen.

Herken jij je in het volgende profiel:
• affiniteit met horeca
• representatief en een zeer gastvrije en gastvriendelijke instelling
• collegiaal
• je weet van aanpakken
• flexibel (ook in werktijden)
• 32-38 uur per week beschikbaar

Dan hopen wij jou binnenkort in ons team te hebben!

Wie zijn wij?
Brasserie De Alphense Burgemeester is een levendige brasserie in het centrum van Alphen aan den Rijn waar iedereen welkom is voor een kopje koffie, lunch, borrel of diner. Dit kan bij ons binnen en in de zomer buiten op het ruime zonovergoten terras aan het water.
Daarnaast zijn we ook een locatie voor feesten en vergaderingen.

Wat bieden wij?
Vanzelfsprekend bieden wij jou een uitdagende en afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatief. Je werkt met leuke collega’s, in een informele werksfeer, met goede arbeidsvoorwaarden, salaris CAO+, gezellige drukte en leuke gasten die willen genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij je ontwikkelt en op je best functioneert. Daarom zijn wij graag leermeester en ondersteunen wij jou bij werkgerelateerde opleidingen.

Solliciteren
Heb jij enorme zin in deze functie en herken jij je in bovenstaand profiel? Dan komen we graag met jou in gesprek. De starttijd zal in overleg zijn, zodra we weten wanneer de horeca weer open mag.

Stuur een e-mail naar vacature@dealphenseburgemeester.nl, inclusief jouw motivatie en eventueel cv.

Ps: aquisitie wordt niet op prijs gesteld.