Wij zoeken medewerkers in de bediening (24 tot 32 uur)

Brasserie De Alphense Burgemeester is een levendige brasserie in het centrum van Alphen aan den Rijn waar iedereen welkom is voor een kopje koffie, lunch, borrel of diner. Dit kan bij ons binnen en in de zomer buiten op het ruime zonovergoten terras aan het water. Daarnaast zijn we ook een locatie voor feesten en vergaderingen.

Wij zijn op zoek naar collega's in de bediening. Samen met je collega’s werk je in een enthousiast en gezellig team en zorg je ervoor dat onze gasten kunnen genieten. Jouw werkzaamheden bestaan uit opnemen van bestellingen, het uitserveren van gerechten en dranken, het doen van aanbevelingen van de kaart en het meelopen van partijen. Maar vooral ben je een gastvrouw/heer waarbij onze gasten zich thuis voelen.

Herken jij je in het volgende profiel:

  • affiniteit met horeca
  • representatief en een zeer gastvrije en gastvriendelijke instelling
  • collegiaal
  • je weet van aanpakken
  • flexibel (ook in werktijden)
  • minimaal 24-32 uur per week beschikbaar

Dan hopen wij jou binnenkort in ons team te hebben!

Wat bieden wij?
Vanzelfsprekend bieden wij jou een uitdagende en afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatief. Je werkt met leuke collega’s, in een informele werksfeer, met goede arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris, gezellige drukte en leuke gasten die willen genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner.

Solliciteren
Ben jij per direct beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week? Herken jij je in bovenstaand profiel en heb je er zin in om bij Brasserie de Alphense Burgemeester aan de slag te gaan? Laat het ons weten!

Stuur een e-mail naar vacature@dealphenseburgemeester.nl, inclusief jouw motivatie en eventueel cv.

Ps: aquisitie wordt niet op prijs gesteld.