Geniet van 19 t/m 29 maart van een culinair 4 gangen diner voor slechts € 30,-

Tijdens Alphens Restaurantweek van 19 t/m 20 maart 2020 kunt u voor slechts €30,- genieten van een culinair 4 gangen diner.

Zoals u wellicht van ons gewend bent, bereiden wij uiteraard onze gerechten met verse en seizoensgebonden ingrediënten. Heeft u speciale dieetwensen of allergiën? Wij kunnen de meeste gerechten naar uw wens aanpassen zodat u heerlijk & onbezorgd kunt genieten.

Voorgerechten

Alle voor- & tussengerechten worden gereserveerd met brood en boter.

Bereidingen van biet, geitenkaas en gepofte granen (v)   

Gerookte makreel met komkommer, appel, broccoli in tempura en citrusdressing   

“Waardse'' rundercarpaccio met pittenmix, pesto en rucola   

Salade met gekarameliseerde appel, brokkelkaas, krokante muesli en pruimen (v)   

Gebakken garnalen met glasnoedels, mango, radijs, komkommer en limoendressing

Salades
Als voor of hoofdgerecht te bestellen

Salade surf 'n' turf met gamba's, ossenhaas, pittenmix en truffeldressing

Salade met warme brie, peer, walnoten en honing dressing (v)   

Salade met warme geitenkaas, geroosterde paprika, appel en cashewnoten (v)

Salade met gerookte zalm, rode ui, kappertjes en dilledressing   

Salade met oosters gemarineerde kip, atjar, kroepoek en gebakken uitjes           

Salade met carpaccio, Parmezaanse kaas, pestodressing, croutons en pittenmix       

Salade met gerookte rundermuis, zongedroogde tomaat, pruimen en balsamicodresing   

Tussengerechten

Wortel/curry soep met zacht gegaarde kip en een krokant van koriander

Huisgemaakte tomatensoep (v)

Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gemengde salade

Gegrilde zalmfilet met fettuccine, spinazie en saus van kappertjes

In knoflook gebakken gamba's met, ui, paksoi en verse frites   

Runder entrecote met gebakken hutspot, tempura bloemkool en een jus van mosterd

Kalfsrib-eye van de grill met knoflookboter, gepofte tomaat en verse frites

Saté van de haas met atjar, kroepoek en verse frites

Angus burger met geroosterde paprika, pittige hummus en een yoghurt/muntsaus

Oosterse risotto met in teryiaki gebakken tempeh, tauge, aubergine en tuinbonen (v)

Nagerechten

Trio van crème brûlée

Huisgemaakte brownie met ijs naar keuze

Koffie of thee compleet met bonbons en zoetigheden

Speciale koffies met o.a. Whiskey, Grand manier, Baileys of iets wat u lekker vindt

Nagerechten "Dilemma"

Twee, drie of vier bollen ijs met keuze uit de onderstaande smaken:
Citroen-, frambozen-, mango-, peren-, aardbeien-, bramensorbetijs
Vanille-, karamel-, chocolade-, yoghurt-, kaneel-, hazelnootroomijs

Onze bediening informeert u graag over bijpassende wijnen per glas of fles vanaf:

€ 4,25

Voor vragen met betrekking tot allergieën en/of dieet wensen verwijzen wij u graag door naar onze medewerkers

Proef & ervaar het zelf!
Direct reserveren