Heerlijke, gezellige en onbezorgde feestdagen

Bij Brasserie de Alphense Burgemeester kunt u ook tijdens en rondom de feestdagen volop genieten. Wilt u met uw familie en vrienden onbezorgd genieten tijdens de kerstdagen? Wij serveren u op de kerstdagen graag een heerlijk a là carte diner waarbij het, zoals u wellicht van ons gewend bent, draait om echte kwaliteit, gezelligheid én gastvrijheid.

Heeft u er al zin in? Reserveer uw tafel via telefoonnummer 0172-745678 of mail naar brasserie@dealphenseburgemeester.nl.

Feestelijke borrel
Wilt u een december of nieuwjaarsborrel geven voor familie en vrienden? Of juist met uw bedrijf om in ongedwongen sfeer gezellig samen te zijn en volop te genieten? Wij weten hoe een goed feest hoort te zijn. De sfeer is geweldig, medewerkers staan met een glimlach tot uw service en bieden mooie gerechten en heerlijke drankjes.

Tijdens een persoonlijk gesprek vooraf bespreken wij graag samen met u uw wensen en het te besteden budget. Zo kunnen wij goed met u meedenken en er voor zorgen dat het een onvergetelijk feest wordt. Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden via telefoonnummer 0172-745678 en vraag naar Annemarie Weijerman of stuur e-mail naar brasserie@dealphenseburgemeester.nl.

Openingstijden feestdagen
Onze openingstijden tijdens de feestdagen zijn:
24 december: gehele dag geopend
25 & 26 december: vanaf 17.00 uur geopend
31 december: tot 16.00 uur geopend
1 januari: vanaf 17.00 uur geopend

Graag tot ziens tijdens de gezelligste dagen van het jaar!