Even bijkomen of naborrelen in Engelse sfeer

Grenzend aan Brasserie de Alphense Burgemeester vindt u de sfeervolle Borrelbar. Volledig ingericht in de Oud Engelse stijl en langs de wanden boekenkasten gevuld met antieke boeken. Uiteraard ontbreekt het hier niet aan een open haard waar u heerlijk kunt relaxen in de lederen fauteuils.

De Borrelbar is een unieke plek om even op adem te komen na het winkelen of na te borrelen bij afloop van een uitgebreide lunch of diner bij Brasserie de Alphense Burgemeester.

Geniet hier van een kop koffie, thee, een goed glas wijn of heerlijke grote of kleinere gerechten. De Borrelbar is tevens een ideale locatie voor een receptie, verjaardag of een jubileumfeest. Voor een besloten feest kunnen wij de ruimte afsluiten, zodat alleen uw gasten hier aanwezig zijn.

Loop gerust even binnen en proef de sfeer van een gezellige huiskamer.

Borrelnieuws

Vacature spoelkeuken

Wij zijn op zoek naar versterking om onze spoelkeuken spik en span te houden. Dit betreft 32 uur in de week van maandag t/m vrijdagr. Ben je stressbestendig en weet je van aanpakken? Dan hopen wij jou binnenkort in ons team te hebben!

Meer info

Vacature Bediening
16 - 32 uur 

Brasserie de Alphense Burgemeester is op zoek naar een enthousiaste collega voor in de bediening voor ongeveer 16 tot 32 uur per week (werktijden voornamelijk in de avond). Heb jij zin in een leuke baan in een leuk team? Lees snel verder.

Meer info

Borrel of diner voor grotere groepen tijdens de feestmaanden

Zoekt u een fijne locatie waar jong en oud kan genieten tijdens de feestmaanden? Vraag ons naar de mogelijkheden. Tijdens een persoonlijk gesprek vooraf bespreken wij graag samen met u uw wensen en het te besteden budget. Zo zorgen wij er voor dat het een onvergetelijk feest wordt.

Meer info