Wij weten hoe een goed feest hoort te zijn

Brasserie de Alphense Burgemeester en De Borrelbar zijn toplocaties voor uw verjaardag, jubileum, familiefeest, kraamfeest of (bedrijfs)borrel. Al zeggen we het zelf én vele anderen: wij weten hoe een goed feest hoort te zijn. De sfeer is geweldig, medewerkers staan met een glimlach tot uw service en bieden mooie gerechten en heerlijke drankjes.

Tijdens een persoonlijk gesprek vooraf bespreken wij graag samen met u uw wensen en het te besteden budget. Zo kunnen wij goed met u meedenken en er voor zorgen dat het een onvergetelijk feest wordt. Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden via telefoonnummer 0172-745678 en vraag naar Annemarie Weijerman of stuur e-mail naar brasserie@dealphenseburgemeester.nl.

Gastenreviews

Niets tekort gekomen

Mijn 50-ste verjaardag is als verrassing gevierd in de borrelbar bij Brasserie de Alphense Burgemeester. Met 65 vrienden en familieleden heb ik een geweldige verjaardag gevierd. De sfeer was heel goed, mooi ingericht met tapijt wat knus en huiselijk aandoet. De aanwezigen die slecht ter been waren konden prima zitten in lederen stoelen aan een knusse salontafel. De hapjes waren voortreffelijk en de bediening vriendelijk en alert. Niets tekort gekomen, maar heerlijk genoten.

Een perfecte avond!

Gisteren met de hele familie ter ere van de 50-jarig huwelijk van onze ouders heerlijk gegeten bij Brasserie de Alphense Burgemeester! We zijn geweldig ontvangen door het personeel, met veel precisie en liefde hebben ze al onze wensen vertaald naar een perfecte avond waarbij de hele familie, van jong tot oud, zich geweldig vermaakt heeft. Alles was tot in de puntjes geregeld. Een gezellige en ontspannen sfeer in de Engelse bibliotheek (bar), uitmuntend eten in het restaurant en bijzonder vriendelijk en gastvrij personeel. Absoluut een aanrader!

Hier komen wij zeker vaker!

Opnieuw weer een super avond gehad bij de Burgemeester. Erg attent dat je tafel gereserveerd staat met je naam erop. Het eten was erg goed en de bediening zeer vriendelijk en attent. De inrichting is erg warm en gezellig. Na afloop hebben we gezellig kunnen "natafelen" in de borrelbar en dit alles voor een zeer redelijk tarief. Zeker ook een locatie om gezellig te lunchen. Hier komen wij zeker vaker!!

Uitmuntend

Opvallend in zijn klasse, een uitblinker in kwaliteit! Steekt met kop en schouders boven de rest uit. Mooie gerechten, sterke receptuur en kakelverse producten. Dat proef je, in alles. De entourage is sfeervol en warm en de decoratie altijd passend en vernieuwend. Gastheren en gastvrouwen zijn vriendelijk, zorgvuldig en alert op een leeg glas of een vraag. Wij komen er bijzonder graag en steeds vaker. Behalve de lunch en het diner was ook de high-tea uitmuntend. Binnenkort maar eens het huisgemaakte gebak en de lounge proberen...

Een 10 voor de geweldige service!

Gisteren zeer geslaagde high tea gehad bij de Alphense Burgemeester. Met een aantal zwangere dames en nog een paar bijzondere dieetwensen waren we geen makkelijke groep. Maar bij het reserveren bleek dit geen enkel probleem en ze hebben ontzettend hun best gedaan om voor iedereen allerlei lekkere zoete en hartige hapjes op tafel te zetten. Ook zelf versieringen ophangen (het was een babyshower) was geen probleem. Dat was zelfs hun idee. Kortom: een 10 voor de geweldige service!

Een aanrader!

Aangenaam verrast door de goede prijs/kwaliteitverhouding en vriendelijke bediening. De menukaart is uitgebreid en voor ieder wat wils, en de prijzen corresponderen goed. Er is zelfs een budgetkaart en de lunchkaart ziet er ook lekker uit. Ook de wijnkaart mag er zijn, toen wij twijfelden tussen een fles rosé of witte wijn, mochten wij vooraf proeven! We hebben heerlijk gegeten en gedronken in een superleuke sfeer/locatie, en we gaan zeker het terras bij mooi weer proberen. Kortom een aanrader!