Even bijkomen of naborrelen in Engelse sfeer

Grenzend aan Brasserie de Alphense Burgemeester vindt u de sfeervolle Borrelbar. Volledig ingericht in de Oud Engelse stijl en langs de wanden boekenkasten gevuld met antieke boeken. Uiteraard ontbreekt het hier niet aan een open haard waar u heerlijk kunt relaxen in de lederen fauteuils.

De Borrelbar is een unieke plek om even op adem te komen na het winkelen of na te borrelen bij afloop van een uitgebreide lunch of diner bij Brasserie de Alphense Burgemeester.

Geniet hier van een kop koffie, thee, een goed glas wijn of heerlijke grote of kleinere gerechten. De Borrelbar is tevens een ideale locatie voor een receptie, verjaardag of een jubileumfeest. Voor een besloten feest kunnen wij de ruimte afsluiten, zodat alleen uw gasten hier aanwezig zijn.

Loop gerust even binnen en proef de sfeer van een gezellige huiskamer.

Borrelnieuws

Nieuwjaarsborrel

Wilt u 2018 goed beginnen? Vier het nieuwe jaar met collega’s, vrienden of familie met een (bedrijfs)borrel bij De Alphense Burgemeester of De Borrelbar. De sfeer is geweldig, medewerkers staan met een glimlach graag tot uw service en bieden mooie gerechten en heerlijke drankjes.

Meer info

3 Gangen menu voor € 29,95

Vanaf 1 januari laten wij u ook graag genieten van ons BURGEMEESTERS 3 GANGEN MENU voor slechts €29,95! U heeft hierbij de keuze uit een selectie van de vele gerechten van onze menukaart.

Eet smakelijk!

Menukaart

Zakelijke receptie of borrel

Zoekt u een fijne locatie waar jong en oud kan genieten tijdens een (bedrijfs)borrel? Vraag ons naar de mogelijkheden. Tijdens een persoonlijk gesprek vooraf bespreken wij graag samen met u uw wensen en het te besteden budget. Zo zorgen wij er voor dat het een onvergetelijk feest wordt.

Meer info

Vacature bediening 16 uur

Heb jij zin in een leuke baan in de horeca? Wil je werken in een gezellig team? Wij zoeken een spontane collega in de bediening!

Meer info

Vacature kok 16 uur

Wegens toenemende drukte zoeken wij een zelfstandig werkend kok om ons team aan te vullen!

Meer info

Vacature afwashulp 10 uur

Zoek jij een leuke baan waarbij jij de onmisbare schakel bent tussen de keuken en het restaurant? Wij zijn op zoek naar een spontane hardwerkende afwashulp!

Meer info
Openingstijden

Ma t/m Do
10.00 tot 23.00 uur (keuken tot 22.00 uur)
Vrij en Za
10.00 tot 01.30 uur (keuken tot 22.00 uur)
Zo
10.00 tot 23.00 uur (keuken tot 22.00 uur)

Contact

Brasserie De Alphense Burgemeester
Julianastraat 36 Alphen a/d Rijn