Even bijkomen of naborrelen in Engelse sfeer

Grenzend aan Brasserie de Alphense Burgemeester vindt u de sfeervolle Borrelbar. Volledig ingericht in de Oud Engelse stijl en langs de wanden boekenkasten gevuld met antieke boeken. Uiteraard ontbreekt het hier niet aan een open haard waar u heerlijk kunt relaxen in de lederen fauteuils.

De Borrelbar is een unieke plek om even op adem te komen na het winkelen of na te borrelen bij afloop van een uitgebreide lunch of diner bij Brasserie de Alphense Burgemeester.

Geniet hier van een kop koffie, thee, een goed glas wijn of heerlijke grote of kleinere gerechten. De Borrelbar is tevens een ideale locatie voor een receptie, verjaardag of een jubileumfeest. Voor een besloten feest kunnen wij de ruimte afsluiten, zodat alleen uw gasten hier aanwezig zijn.

Loop gerust even binnen en proef de sfeer van een gezellige huiskamer.

Borrelnieuws

Vacature bediening

Heb jij echt zin in een baan in de horeca? Heb je relevante werkervaring? Wij zoeken regelmatig medewerkers in de bediening!


Meer info

Ons terras is weer open!

Ons fantastische terras aan de Rijn is weer open! Met plek voor 200 gasten biedt het zonnige terras de perfecte plek om volop te kunnen genieten.

Tot snel!

Spaar voor een gratis lunch

De strippenkaart terug! Met onze strippenkaart ontvangt u bij elke lunch een stempel. Heeft u 5 stempels gespaard? Dan ontvangt u van ons een lunchgerecht GRATIS!

Tot snel!
Openingstijden

Ma t/m Do
10.00 tot 23.00 uur (keuken tot 22.00 uur)
Vrij en Za
10.00 tot 01.30 uur (keuken tot 22.00 uur)
Zo
10.00 tot 23.00 uur (keuken tot 22.00 uur)

Contact

Brasserie De Alphense Burgemeester
Julianastraat 36 Alphen a/d Rijn